Sponset innlegg: Grilstad - pålegg i ny pakning

Den evige kampen med husets tenåringer/ungdommer, (og ektemann...) kan nå ha funnet sin løsning!!! Yohooo! Du kjenner sikkert til problemet - jeg er på butikken en gang i uken, gjerne på fredag, da handler jeg inn alt som trengs av mat frem til neste fredag. Hjemme hos oss bor det 4 mennesker, to helt voksne og to nesten voksne, i løpet av uken kan det være alt fra to til 6-8 personer som skal spise i løpet av en dag. Derfor havner det masse pålegg i min handlekurv, deriblant endel spekepølser fordi disse har god holdbarhet og kan tåle å ligge en stund hvis jeg har feilberegnet mengden mat vi trenger kommende uke ;-)

Problemet har vært at påleggs-pakkene blir åpnet, gjerne i et voldsomt tempo, hvis det i det hele tatt går... og da er det litt tilfeldig hvor funksjonell åpne-lukke funksjonen har vært i etterkant... Eller så er det er sånn at denne metoden: "fort og gæli" som ofte blir brukt av husets medlemmer, meg selv inkludert, ikke fungerer og man røsker og river uten resultat, og i ren desperasjon ender man til slutt opp med en saks og klipper opp pakkene for å komme i kontakt med det forgjettede innhold som skjuler seg bak en gjenstridig mur av plast :-) Resultatet er at pakken mer eller mindre blir ødelagt og ikke særlig egnet til å bevare kvaliteten på pålegget. Det som skjer i etterkant har ofte vært en kilde til frustrasjon for husstandens mor, les meg; pålegget legges pent tilbake i kjøleskapet i original emballasjen, ingen har jo ikke tid til å finne frem en egnet plastboks, ei heller en liten plastpose. Jeg tror ikke at det finnes en eneste ungdom som er travlere enn mine når de skal rydde av bordet etter seg. Litt usikker på hva som haster så veldig med å komme tilbake på rommet for å taste videre på en mobil, eller ett nettbrett, men sånn er det! OG hvis mor ikke er hjemme og redder restene, er vi resten av den uken blitt nødt til å spise tørre pølseskiver på brødskiva eller knekkebrødet!

Men det var før - før denne smarte emballasjen til Grilstad så dagens lys:

Nå slipper vi tørt pålegg med Grilstad sin nye revolusjonerende  innpakning - aldri mer tørre pølseskiver på brødskiva selv med huset fullt av super travle ungdommer til bords!!!

Innlegget er sponset av Grilstad


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lavkarbo på min måte

Lavkarbo på min måte

38, Nes i Akershus

Denne bloggen handler hovedsaklig om mat som er bra for sjelen og helsen!
Jeg følger ingen fast diett, men holder meg mye til LCHF-prinsippet, er langt i fra fanatisk, men putter sjelden i meg brød...potet eller pasta!!!
Like viktig som riktig mat
- er god mat -

Kan kontaktes for Store & Små ting på;
lavkarbo_p_min_m(a)live.com

Kategorier

Arkiv

hits