Å leve i tidsklemma...

...er ikke bra i lengden!!!

Kommer neppe som en stor bombe på de fleste, men jeg kjenner veldig på dette om dagen. Jeg har en jobb som er ytterst krevende om dagen, jeg er utdannet innen økonomi og jobber for tiden som fagansvarlig innen område lønn. Og vi er et selskap som jobber med boligforvaltning, og i disse tider skal "alle" styrene i diverse borettslag og sameier rundt omkring ha utbetalt styrehonorarer, og siden myndighetene var så snille å legge om rutinene for innberetning ved årsskiftet har jeg så og si jobbet døgnet rundt siden da! Har selvfølgelig ikke gjort det, men det føles slik og kroppen min tror virkelig at det er tilfelle kjennes det ut som.... Og i disse periodene er jo kostholdet såååå ekstremt viktig, og der har jeg store utfordringer for tiden! Jeg mister matlyst og inspirasjon av indre stress, for det er vel det jeg lever med konstant for tiden. Jeg har enkelt og greit dårlig samvittighet uansett hva jeg gjør og ikke gjør, og det er det som er så farlig, og som virkelig er det store problemet ved å leve så til de grader i tidsklemma, etter min mening!

Er jeg på jobb lenge etter arbeidsdagens slutt- har jeg dårlig samvittighet for alt som er der hjemme! Husarbeid, matlaging, tid med familien, klesvask, hundene osv.... Drar jeg fra jobb til normal tid, har jeg alltid med jobb hjem! Skikkelig dumt egentlig, for da går jeg rundt hjemme og har dårlig samvittighet for jobben i sekken som absolutt skulle vært gjort! Og gjør jeg denne jobben da, (noe jeg ofte gjør pga av strenge tidsfrister) da sitter jeg alltid med dårlig samvittighet for at jeg skulle ha trent, skulle ha blogget, skulle ha vasket huset, skulle ha dit og skulle ha datt!

Men tilbake til dette kostholdet da! Jeg spiser jo altfor lite og blir stort sett kvalm av det lille jeg får i meg. Er det noen som har tips for å kurere slik kvalme som ofte kommer ved et kosthold med lite karbohydrater,så mottas de med STOR takk!! ♥ 

Og vekten, vel den går ikke riktig vei, noe som også er helt vanlig når dagene er som dette for meg... Jeg har vært her før nemlig, og tok etter det et veldig bevisst valg ang videre yrkeskarriere. Fant drømmejobben, og hadde det som plommen i egget, helt til denne forbaskede omleggingen trådde i kraft ved årsskiftet... Skikkelig dumt, men det er jo ikke noe jeg får gjort noe med, jeg prøver etter beste evne å ta tak i det jeg får gjort noe med, og ofte lykkes jeg! Dvs etter at jeg gikk på en smell for noen år siden har jeg lest masse bøker om selvutvikling og indre styrke, og har kommet meg mange skritt videre i riktig retning, men akkurat nå er det vanskelig å leve etter mine egne regler om aldri å tenke negativt, og aldri bekymre meg om det som kommer.... Men jeg skal da komme meg igjennom denne perioden og, det er jeg temmelig sikker på! Trengte bare å skrive litt om dette her, og det har noe med at jeg nå har fått noen flere lesere og føler på at jeg burde blogget, men tiden strekker liksom ikke helt til... Og når jeg kjenner etter på hva som jeg virkelig har lyst til å gjøre, er det jo å stå på kjøkkenet og lage masse godsaker som jeg senere kan dele med dere her på bloggen!!! Frustrerende til tider, men det vil bli bedre! OG uansett så kommer det en ny kakeoppskrift i løpet av helgen! Det vil bli en kake som passer perfekt til 17.mai :-)

Dette var dagens klagesang fra meg, og en av de få gangene jeg føler for å belaste dere med dette, men jeg ville bare gi en forklaring på hvorfor det kommer så få innlegg nå en periode! Og da måtte jeg nesten dra dere med en aldri så liten tur inn i min travle hverdag :-) 

Ønsker dere alle en strålende lørdag ♥

(bilde lånt fra internett)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lavkarbo på min måte

Lavkarbo på min måte

38, Nes i Akershus

Denne bloggen handler hovedsaklig om mat som er bra for sjelen og helsen!
Jeg følger ingen fast diett, men holder meg mye til LCHF-prinsippet, er langt i fra fanatisk, men putter sjelden i meg brød...potet eller pasta!!!
Like viktig som riktig mat
- er god mat -

Kan kontaktes for Store & Små ting på;
lavkarbo_p_min_m(a)live.com

Kategorier

Arkiv

hits